Tapaustutkimukset

RECALL TARJOAA GLOBAALILLE PANKILLE LUOKKANSA PARHAAN ASIAKIRJOJEN TUHOAMISRATKAISUN

Varma ja kestävä ratkaisu ansaitsee asiakkaan luottamuksen

Asiakasprofiili

Maailmanlaajuinen yli 70 maassa toimiva pankki.

Haaste

Suuria määriä arkaluonteisia tietoja. Alan vaatimukset ja määräykset. Keskinkertaisiin palveluihin liittyvät riskit.

Recall-ratkaisu

Konsernin laajuinen, alan vaatimukset täyttävä ratkaisu. Täysi hallussapitoketju, suljetun silmukan tuhoamisprosessi. Yksityiskohtaiset vakiotoimintamallit (SOP:t). Sopeutuva palvelumalli.

Toiminnalliset tiedot

Erikoissuunnitellut teräskuoriset konsolit. Priorisoidut suojatut tuhoamislaukut arkaluontoisille tiedoille. Säiliöt viivakoodattu ja sinetöity koulutetun Recall-ammattilaisen toimesta asiakkaan läsnä ollessa. Hälytys- ja GPS-varustettu kuljetus Recallin tuhoamiskeskukseen, jossa sinetti murretaan ja kirjataan. SOP:t, jotka määräävät silppuamisen ja palveluspesifikaatiot, kuten kaksivaiheinen ristiinleikkaus. Säännöllinen punnitus, valvonta ja keräysmäärien raportointi, joilla säädetään palvelutason tiheyttä ja tarvittavien säiliöiden määrää korkean turvatason ja tehokkuuden saavuttamiseksi. Tuhoamissertifikaatit julkaistaan kuukausittain sisäisen tarkastuksen ja hyväksymisen yhteydessä. Kaikki jätepaperikorit työpöytien alla poistetaan ja vaihdetaan lukittuihin säiliöihin ja suojattuja säiliöitä sijoitetaan kaikkialle toimistoihin ja haaraliikkeisiin.

Tulokset

  • Turvallisuus - Teollisuus-yhteensopiva kirjausketju. Asiakkaan tietoturvakäytännön mukainen. Dokumentoidut prosessit ja suojauksen varmistus koko hallussapitoketjun ajan täysin suljetussa kiertoprosessissa.
  • Tehokkuus - Oikean kokoiset säilöt ja keräys ajoitettu tarvittavalle palvelutasolle. Asiakastyytyväisyys. Varmuus siitä, että työntekijät noudattavat asiakirjojen tuhoamiskäytäntöjä. Luokkansa paras tuhoamisratkaisu.
  • Kestävä kehitys - Keskimääräinen pelastettujen puiden määrä kuussa: 55. Tuhoamisohjelma osa asiakasyrityksen sosiaalista vastuualoitetta.
Recall Folder

RESURSSIT

Recall Video

VIDEO

WHY RECALL

Who is Recall? We are about digital and physical information. Managing it. Storing it and keeping it safe.

Watch Now
Recall Case Study

TAPAUSTUTKIMUKSET

Recall Näyttää Toteen, Että Asiakirjojen Tallennus Ja Haku Voi Tapahtua Nopeasti Ja Tehokkaasti

Read how one international firm securely, efficiently and sustainably retrieves critical documents at a moment’s notice.

LUE LISÄÄ