TIETOSUOJALAUSEKE

Recall kunnioittaa oikeuttasi yksityisyyteen sekä oikeuttasi hallita sinua tai yritystäsi koskevien henkilötietojen levittämistä. Tässä tietosuojakäytännössä selitetään: (1) millaista tietoa Recall kerää Recall-sivuston ("sivusto") käyttäjiltä, (2) mitä Recall tekee luovutetuilla tiedoilla ja (3) miten käyttäjät voivat käyttää tietoja tämän sivuston kautta. Recall varaa itselleen oikeuden muokata tietosuojakäytäntöään ajoittain antamatta ennakkoilmoitusta siitä tämän sivuston käyttäjille; siksi on suositeltavaa, että muistat tarkistaa Recall-yhtiön tietosuojakäytännön vieraillessasi sivustolla varmistaaksesi olevasi täysin tietoinen recallin sen jälkeen tapahtuvasta tietojesi käytöstä.

Mitä tietoja me keräämme?
Anonyymi selailu 
Yleisesti ottaen voit vierailla Recall-sivustolla World Wide Webissä kertomatta meille, kuka olet tai paljastamatta mitään tietoja itsestäsi, edes sähköpostiosoitettasi. Tällaisissa tapauksissamme verkkopalvelimet voivat kuitenkin kerätä Internetiin pääsyyn käyttämäsi domainin nimen, verkkosivun, josta tulit ja verkkosivun, jonne siirryt seuraavaksi. Recall kerää tällaisia ​​tietoja siten, että ne voidaan yhdistää muihin vastaaviin tietoihin, joilla mitataan käyntien määrää sivustolla, keskimääräistä sivustolla kulutettua aikaa, sivulatauksia ja muita sivuilla kävijöiden tilastotietoja. Voimme myös käyttää näitä tietoja sivuston toiminnan valvomiseen ja helppokäyttöisyyden lisäämiseen.

Henkilötietojen kerääminen 
Vieraillessasi sivustolla Recall kerää tiettyjä teknisiä tietoja ja reititystietoja tietokoneestasi helpottaakseen sivuston käyttöäsi. Voimme kirjata esimerkiksi ympäristömuuttujia, kuten selaintyyppi, käyttöjärjestelmä ja prosessorinopeus ja alkuperäisen Internet-palveluntarjoajasi Internet-protokollaosoitteen (IP), pyrkien tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen palvelun. Voimme myös tallentaa hakupyynnöt ja -tulokset ja pyrkiä näin varmistamaan hakukoneemme tarkkuuden ja tehokkuuden. Lisäksi Recall voi seurata sivuston käyttöä IP-osoitteen avulla. Nämä "napsutteluvirran" tiedot voidaan kohdentaa muihin antamiisi tietoihin.

Mikäli käytät etsi palvelu-, etsi ratkaisu- tai ota yhteyttä -toimintoja, me voimme pyytää sinua antamaan itsestäsi ja/tai yrityksestäsi joitain perustietoja – kuten nimi, työnimike, sähköpostiosoite – mikä auttaa meitä tarjoamaan palveluja ja tietoja sinulle, sekä auttaa meitä tekemään yhteydenotostamme sinuun mahdollisimman tuottavan. Voimme myös kerätä muita tietoja sinulta, kun annat kommentteja tai osallistut kyselyihin.

Jos päätät käyttää työnhakuohjelmaamme verkossa, henkilöstömme tarkastaa ja käsittelee hakemuksesi. Mikäli työtehtäviä ei ole tarjolla kyseisellä hetkellä, voimme säilyttää antamasi tiedot tunnistaaksemme tulevia työtilaisuuksia sinulle Recall-yhtiön, sen emoyhtiön ja/tai Recall-kumppanuusyritysten palveluksessa.

Jos annat meille henkilötietoja tai tietoja muille henkilöille tai yrityksille, varmista, että he ovat tietoisia Recallin tietosuojakäytännöstä ja että sinulla on tarvittavat luvat ja suostumus. Huomaa, että emme tietoisesti tai tahallisesti pyydä mitään tietoja lapsilta. Lisäksi Recall ei tietoisesti tai tahallisesti markkinoi tuotteitaan tai palvelujaan lapsille.

Tietosuojailmoitus
Tässä tietosuojailmoituksessa kerrotaan www.recall.com-sivuston tietosuojakäytännöt. Tämä tietosuojailmoitus koskee yksinomaan tämän verkkosivuston keräämiä tietoja.

Tietojen kerääminen, käyttö ja jakaminen

Recall, yhdessä emoyhtiönsä, kumppaneidensa ja tytäryhtiöidensä kanssa ("Recall") on tällä sivustolla kerättävien tietojen ainoa omistaja. Recall käyttää ja kerää vain sellaisia tietoja, jotka sinä annat meille vapaaehtoisesti sähköpostilla tai muun suoran yhteydenoton avulla. Recall ei myy tai vuokraa näitä tietoja kenellekään.

Recall käyttää tietojasi vastatakseen yhteydenottoosi. Recall ei jaa tietojasi minkään organisaatiomme ulkopuolisen kolmannen osapuolen kanssa muutoin kuin on välttämätöntä pyyntösi täyttämiseksi, esim. lähettääkseen tilauksen.

Ellet pyydä Recallia toimimaan toisin, me saatamme ottaa sinuun jatkossa yhteyttä sähköpostitse kertoaksemme sinulle erikoistarjouksista, uusista tuotteista tai palveluista, tai muutoksista tähän tietosuojakäytäntöön.

Käyttäjän pääsy ja tietojen hallinta
Käyttäjä voi jättäytyä pois mahdollisista tulevista yhteyksistä Recall-yhtiön kanssa milloin tahansa. Voit koska tahansa ottaa meihin yhteyttä verkkosivullamme annetun sähköpostiosoitteemme tai puhelinnumeromme kautta ja

• tarkastaa, mitä tietoja meillä mahdollisesti on sinusta

• muuttaa/korjata mitä tahansa tietoja, joita meillä on sinusta

• pyytää meitä poistamaan kaikkia sinua koskevat tietomme

• ilmaista mahdollisia, omien tietojesi käyttöön liittyviä huolenaiheita.

Turvallisuus
Recall suojaa tietosi. Lähettäessäsi meille luottamuksellisia tietoja verkkosivuston kautta tietosi on suojattu sekä verkossa että sen ulkopuolella.

Kun Recall kerää luottamuksellisia tietoja, (kuten luottokorttitiedot) kyseinen tieto välitetään meille salattua menetelmää käyttäen. Voit tarkistaa tämän katsomalla verkkoselaimesi alareunassa olevaa suljettua lukkokuvaketta tai tarkistamalla, että verkkosivun osoitteen alussa on "https".

Ainoastaan niille Recallin työntekijöille, jotka tarvitsevat tietoja tietyn työn suorittamiseksi (esimerkiksi laskutus tai asiakaspalvelu), annetaan pääsy henkilötietoihin. Henkilötietojen tallentamiseen käytettyjä tietokoneita/palvelimia säilytetään suojatussa ympäristössä.

Mikäli emme mielestäsi noudata tätä tietosuojalauseketta, sinun tulee välittömästi ottaa meihin yhteyttä.

Evästeet
Tämä sivusto voi käyttää JavaScriptiä ja/tai evästeitä parantamaan kokemustasi Recall-sivustolla. Evästeet ovat pieniä tiedostoja – ne koostuvat yleensä merkkijonosta – jotka antavat käyttäjälle yksilöivän tunnisteen. Asiakaseväste lähetetään selaimeesi, jotta pyyntösi muistetaan ja sivustolla katsomistasi sivuista ja käyttämistäsi palveluista voidaan pitää kirjaa. Palvelinevästettä ylläpidetään järjestelmässä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Nämä tiedot sallivat sivuston paremman hallinnoimisen ja yksilöidymmän ja käyttäjäystävällisemmän verkkokokemuksen tarjoamisen. Huomaa, että voit asettaa selaimesi ilmoittamaan saadessasi evästeen tai estämään evästeiden lähetyksen. Jos kuitenkin teet niin, saatat rajoittaa toiminnallisuutta, jonka Recall voi tarjota vieraillessasi sivustolla.

Muut tähän sivustoon linkitetyt yritykset voivat käyttää evästeitä ja kerätä muita tietoja sinusta, kun siirryt heidän sivustolleen. Recall ei valvo näiden yritysten tietojen keräystä tai käyttöä. Mikäli sinulla on kysyttävää ja ongelmia näiden yritysten tietojen keräyksestä tai käytöstä, sinun tulee ottaa suoraan yhteyttä kyseiseen yritykseen.
Tietojen jakaminen
Kun luovutat tietoja Recallille, Recall voi jakaa kyseisiä tietoja oman organisaationsa sisällä mukaan lukien emoyhtiö ja/tai sisaryritysten tai muiden vastaavien yhtiöiden kanssa. Voimme myös kerätä yleisiä tilastoja asiakkaistamme, myynnistä, liikennekaavoista ja palvelusta ja tarjota näitä tilastoja kolmansille osapuolille; kun teemme näin, nämä tilastot eivät kuitenkaan sisällä mitään henkilötietoja, jotka auttavat tunnistamaan yksilöitä.

Myös siinä tapauksessa, että Recallilla on hyvä syy uskoa siihen, tai laki tai oikeudellinen prosessi niin vaatii, Recall voi luovuttaa tietoja sinusta muille. Kyseisiä tietoja voidaan luovuttaa edelleen kolmansille osapuolille vastauksena vaatimuksiin tai Recallin tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi.
Eurooppalaisia käyttäjiä koskevat erityisehdot
Antaessasi meille tietoja ja informaatiota sinun tulee ymmärtää ja myöntää, että Recall voi kerätä, käyttää ja paljastaa henkilötietoja kaupallisiin tarkoituksiin ja markkinointitarkoituksiin, ja että se voi antaa tällaisia tietoja (tämän tietosuojalausekkeen ehtojen mukaisesti) Recall-yhtiön sisällä ja sen emoyhtiölle tai kumppanuusyrityksille – joista osa tai kaikki voivat olla asuinpaikkasi toimivallan ulkopuolella. Lisäksi tällaisia tietoja ja dataa voidaan tallentaa palvelimille, jotka sijaitsevat asuinpaikkasi oikeuspiirin ulkopuolella.

Antamalla meille kyseisiä tietoja käyttäjä suostuu näiden tietojen siirtoon Euroopan unionin ulkopuolelle tämän tietosuojalausekkeen ehtojen mukaisesti. Mikäli et suostu tämän tietosuojalausekkeen ehtoihin, älä käytä tätä sivustoa. Jos olet antanut henkilökohtaisia tunnistetietoja, ota meihin yhteyttä selvittääksesi miten haluat Recall-yhtiön käsittelevän näitä tietoja.

Miten tietoja voi käyttää ja päivittää?

Ota yhteyttä, jos haluat muuttaa tai tarkistaa henkilötunnistetietoja, jotka olet lähettänyt meille, tai jos sinulla on kysyttävää Recall-yhtiön itsestäsi ylläpitämien tietojen suhteen.

Entä jos Recall muuttaa tietosuojakäytäntöään?

Recall varaa itselleen oikeuden muokata tietosuojakäytäntöään ajoittain antamatta ennakkoilmoitusta siitä tämän sivuston käyttäjille; siksi on suositeltavaa, että muistat tarkistaa Recall-yhtiön tietosuojakäytännön vieraillessasi sivustolla, varmistaaksesi olevasi täysin tietoinen Recallin sen jälkeen tapahtuvasta tietojesi käytöstä.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on tätä tietosuojalauseketta tai sivuston käyttöäsi koskevaa kysyttävää tai huolia.