RECALL
PORTAALI

DIGITAALISEN JA FYYSISEN OMAISUUDEN TÄYSI NÄKYVYYS, KÄYTTÖ JA VALVONTA MINKÄ TAHANSA TURVALLISEN LAITTEEN KAUTTA YHDELLÄ SISÄÄNKIRJAUTUMISELLA MISSÄ JA MILLOIN TAHANSA.

Recall-portaali, joka sisältää verkkopalveluiden viimeisimmät innovaatiot, tuo sekä digitaaliset että fyysiset tietosi turvallisesti saatavillesi juuri missä milloinkin niitä tarvitset. Recall-portaali, johon pääset yhdellä sisäänkirjautumisella tietokoneestasi tai matkaviestimestäsi, antaa sijainnistasi riippumattoman, ennennäkemättömän, välittömän pääsyn kaikkeen Recallin hallitsemaan fyysiseen ja digitaaliseen tietoosi.

RECALL-PORTAALIN EDUT:

  • Tietojesi näkyvyys. Luo, analysoi ja lataa raporttinäkymät ja vaatimuksiin perustuvat raportit yhdellä napin painalluksella.
  • Tietoihisi pääsy. Voit päästä käsiksi tietoihisi milloin ja mistä tahansa yhdellä sisäänkirjautumisella käyttäen useita erityyppisiä laitteita kuten tietokonetta, tablettia tai valitsemiasi matkapuhelimia.
  • Tietojesi hallinta. Lisää tuottavuuttasi ja ota vastaan päätöksentekoon tai kyselyihin tarvitsemaasi tietoa, luo budjetteja ja pane  toimeen hallinnollisia toimia suoraan hakutuloksista.
Välittömästä pääsystä tietoihin on tullut välttämättömyys liiketoiminnassa. Recall-portaali on intuitiivinen, käytännöllinen työkalu, joka valtaistaa asiakkaat hallitsemaan ja suojaamaan kaikki digitaaliset ja fyysiset tietonsa.
Rob Hamilton
Recallin globaali varatoimitusjohtaja, digitaalisten markkinoiden johtaja
Recall Folder

RESURSSIT

Recall Video

VIDEO

MITEN RECALL EROAA MUISTA

Recall solutions empower you to make the right business decision while complying with increasing regulations.

Katso video

TARVITSETKO VASTAUKSIA NYT?

Tai soita  tel://+358 9 8256 0214