RECALL
CommandIG

Recallin tiedonhallintaratkaisu on suunniteltu tukemaan pienyrityksiä ja yksittäisiä osastoja ja sen voi myös skaalata tukemaan suuria yrityksiä monissa eri sijaintipaikoissa, lainkäyttöalueilla ja liikealueilla.

TIEDONHALLINTA KAIKKIA VAATIMUSTENMUKAISUUDEN JA ANALYTIIKAN TARPEITASI VARTEN.

Elvytä tiedonhallintasi (IG) kohtuulliseen mittakaavaan ja edulliseen hintaan. Recallin CommandIG on ratkaisu, jota tarvitset kaikkien organisaatiosi luomien ja kuluttamien digitaalisten ja fyysisten tietojen turvallisen jakelun, yhteistyön, hallinnan ja halllinnoinnin huomioimiseen, riippumatta liiketoimintasi jakautumisen laajuudesta   eri aloille ja maantieteellisesti.

CommandIG tarjoaa helpon ja turvallisen tavan sinulle ja työntekijöillesi aktiivisten asiakirjojen jakeluun, jakamiseen keskenään ja yhteistyön harjoittamiseen niiden parissa eri laitteiden välillä organisaatiosi sisällä ja ulkopuolella. Kun asiakirjat ovat aktiivisen käyttöikänsä lopussa, CommandIG auttaa lakiasiainosastoja, rekistereitä, vaatimustenmukaisuus- ja IT-osastoja valvomaan aktiivisesti niitä soveltamalla tiedon elinkaaren käytäntöjä, jotka toimivat kellon ympäri ja auttavat yritystäsi noudattamaan sovellettavien lakien ja määräysten vaatimuksia.

CommandIG auttaa…

 • Pienentämään riskejä

  Keskitetyt kontrollit kartoittavat riskisertifikaatiot ja vaatimustenmukaisuuden, jotka liittyvät oikeusprosesseihin, tarkastuksiin ja tietosuojaan.
 • Alentamaan kustannuksia

  Olemassa olevaa verkkoinfrastruktuuriasi käyttämällä CommandIG hallitsee automaattisesti tietojen elinkaarta, poistaa jatkuvasti tarpeettomia tietoja, panee toimeen käytännöistä johtuvia sääntöjä ja vähentää kustannuksia. 
 • Laajentamaan ja käyttämään olemassa olevia tietokantoja

  CommandIG sallii myös helpon tiedonhallinnan laajentamisen muuhun sisältöön ja asiakirjatietokantoihin tarvitsematta uutta alustaa tai laajaa IT-kehitystä.
 • Saavuttamaan ja ylläpitämään vaatimuksenmukaisuutta

  CommandIG on täysin HIPPA- ja PCI DSS -yhdenmukainen ja noudattaa ISO 27001:2013 -tietoturvallisuusstandardia ja EU:n/Sveitsin Safe Harbor -periaatteita ja voi isännöidä lähes kaikentyyppisiä tietoja, jotka vaihtelevat jokapäiväisestä yhteistyöstä ja henkilötiedoista kaikista arvokkaimpaan immateriaaliomaisuuteen.
 • Kasvamaan tarpeidesi mukaan

  Kun organisaatiosi tiedonhallinnan tarpeet kasvavat,  CommandIGkasvaa kanssasi. Se tukee täysin organisaatiosi IT-suunnittelua, jotta tulevaisuuden tietokannat integroitaisiin saumattomasti hallintatarpeisiisi.

Recall Folder

RESURSSIT

Recall Video

VIDEO

MITEN RECALL EROAA MUISTA

Recall solutions empower you to make the right business decision while complying with increasing regulations.

Katso video

TARVITSETKO VASTAUKSIA NYT?

Tai soita  tel://+358 9 8256 0214