TERVEYDENHOITOALAN

Koska terveydenhoitoalalla on nyt nousukausi ja järjestelmiä yhdistetään, hallinto ja tiedonhallintajohtajat joutuvat käsittelemään entistä suurempia määriä fyysistä ja digitaalista potilastietoa. Recall tarjoaa terveydenhoitoalalle laajan valikoiman palveluja, jotka auttavat erikokoisia järjestelmiä noudattamaan vaatimuksia ja ylläpitämään yritystietueita.

RECALLIN RATKAISUT TERVEYDENHOITOALALLE

Potilasrekisterien, niiden luottamuksellisuuden ja saatavuuden kasvavat vaatimukset lisäävät uusia haasteita terveydenhoitojärjestelmille ja niiden johtajille.

Hallinnolle ja terveystietojohtajille Recall mahdollistaa potilastietojen tallennuksen ja niihin pääsyn, jotta pystyttäisiin nopeasti ja tarkasti seuraamaan, hakemaan ja toimittamaan tietoja tarpeen mukaan.

Recall-järjestelmät tarjoavat tieto-, teknologia- ja rahoitusjohtajille räätälöityjä, porrastettuja ratkaisuja, jotka auttavat ylläpitämään vaatimustenmukaisuutta ja mukautumaan muuttuviin vaatimuksiin.

Terveystiedoista vastaavilla päälliköillä Recall suojaa sähköisiä terveydenhoidon ja lääkinnän tietueita ja auttaa vastaamaan kaikkiin vaatimustenmukaisuuden ja liiketoiminnan tarpeisiin.

Aikana, jolloin Yhdysvaltojen liittovaltio kannustaa siirtymään digitaalisiin tallenteisiin, mutta jolloin tietomurtoja kuitenkin tapahtuu, terveydenhoitoalan yrityksille aiheutuu kuluja n. 2 miljoonaa dollaria tapausta kohti.  Recall auttaa alaa reagoimaan näihin kokonaisvaltaisilla ja tehokkailla ratkaisuilla.

ASIAKIRJAHALLINTA, TARKASTUKSET JA RAPORTOINTI

Recall loi alan ensimmäisen ja ainoan kokonaisvaltaisen tarkastusratkaisun, joka tukee sisäistä ja ulkoista vaatimustemukaisuutta ja sääntelyvirastojen  vaatimuksia.

TURVALLINEN ULKOPUOLINEN TALLENNUS

Turvallinen palosuojattu ulkopuolinen tallennus on erittäin tärkeä, koska se tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun terveydenhoitoalalle olipa kyseessä yhden sivun asiakirja, tiedosto tai henkilöstötieto.

VARMUUSKOPIOINTIRATKAISUT

Nämä ratkaisut yhdistävät tallennuksen ja varmuuskopioinnin, ja palvelut kattavat mm. radiotaajuiseen etätunnistukseen (RFID) perustuvan seurannan ja tarkastukset, ulkopuolisissa tiloissa suoritetut nauhakierrot, fyysisen ja pilvivarmuuskopioinnin ja holvisäilytykseen.

TIETOJEN ELINKAAREN HALLINTA

Siitä hetkestä, kun asiakirja laaditaan tai otetaan vastaan, Recall auttaa organisoimaan ja hallitsemaan liiketietoja, samalla kun se tarjoaa turvallisia tietojen hakuvaihtoehtoja eri aloilla, tileillä ja maantieteellisille alueilla.

RECALL CommandIG

HIPAA 5010-sääntöjä täysin noudattava Recall CommandIG auttaa terveydenhoidon organisaatioita valvomaan aktiivisesti asiakirjojaan ja soveltamaan tietojen elinkaarta koskevia käytäntöjä, jotka auttavat ylläpitämään tietueet lakien ja määräysten mukaisina.

KATASTROFISTA PALAUTUMINEN

Recallin varmuuskopiointiratkaisut tarjoavat monivaiheisen liiketoiminnan jatkuvuussuunnitelman auttaakseen yrityksiä selviämään mahdollisista katastrofeista— sekä fyysisistä että digitaalisista—mahdollisimman pienillä keskeytyksillä.

Recall Folder

RESURSSIT

Recall Video

VIDEO

TRANSFORMATIIVINEN TIEDONHALLINTA

Recall gives you full control with an integrated approach to securely managing physical and digital assets.

Katso video

SAA PÄIVITYKSIÄ RECALLILTA

TARVITSETKO VASTAUKSIA NYT?

Tai soita  tel://+358 9 8256 0214