LAKIASIARATKAISUT

Recall tarjoaa lakiasiakirjojen tallennus- ja hallintaratkaisuja, jotka säästävät tilaa, lisäävät turvallisuutta ja varmistavat liittovaltion tietosuojasääntöjen täyden noudattamisen.

RECALL-RATKAISUT 
LAKIALALLE

Nykyajan monimutkainen juridinen ympäristö merkitsee jokaisen alueellisen tai globaalin asianajotoimiston mahdollisuutta saavuttaa huomattavia etuja Recall-ratkaisunsa avulla.

Recall vastaa liikekumppaneiden ja johtokunnan jäsenten tarpeeseen tasapainottaa tietosuojan tarpeita tositteiden helppokäyttöisyyden ohella.

Recall varmistaa laitos- ja kirjanpitopäälliköille asianmukaisen tiedostojen hallinnan eri toimipisteiden välillä ja viimeisimpien määräysten ja sääntöjen noudattamisen.

Tuloksena on helpompi, tehokkaampi, tuottavampi, kustannustehokkaampi ja ammattimaisempi lakiasiain hoitaminen.

TIETUEHALLINTARATKAISUT

Ulkopuolinen tallennus on asianajotoimistoille ja lakiasiainosastoille tarjottujen kokonaisvaltaisten ratkaisujen keskeinen ominaisuus. Tarkastusten valvonta, sisältäen RFID-järjestelmät, on olennainen nopean vastauksen varmistamisen ja Sarbanes-Oxleyn sekä paikallisten tietosuojalakien noudattamisen kannalta. Samanaikaisesti tiedostotason hallinta varmistaa, että useimmin käytetyt tiedostot ovat nopeimmin ja edullisimmin saatavilla. Lisätietoja siitä, kuinka Recall auttaa hallitsemaan oikeudellisia tietueita:

TIEDONHALLINTARATKAISUT

Tukien suuresti käytännöistä vastaavan johdon toimintaa, Recall-ratkaisut auttavat myös laatimaan, hallinnoimaan ja seuraamaan käytäntöjä, myös automaattiset ilmoitukset säännösten muutoksista, esimerkiksi taholta Registered International Mover® (RIM) ja muilta viranomaistahoilta.

DIGITAALISET TIETORATKAISUT

Käyttämällä OnBase®:n tuottamaa ECM-ohjelmistoa Recall tarjoaa turvallisen, verkkopohjaisen sisällönhallintajärjestelmän, joka säilyttää, tallentaa, hallitsee ja jakelee tietoja lakiasiainosastolla tai yrityksessä tai koko organisaatiossa.

Recall Folder

RESURSSIT

Recall Case Study

TAPAUSTUTKIMUKSET

Asiakirjojen Tallennusratkaisu Vetoaa Kasvavaan Asianajotoimistoon

Highly secure Recall™ Document Management Solution produces audit reports that comply with federal requirements.

LUE LISÄÄ

SAA PÄIVITYKSIÄ RECALLILTA

TARVITSETKO VASTAUKSIA NYT?

Tai soita  tel://+358 9 8256 0214