LAILLISEN NEUVONNAN
RATKAISUT

Recall-ratkaisut tarjoavat erikokoisille ja -tyyppisille lakiasiainosastoille paremman pääsyn ja valvonnan tason sekä kustannussäästöjä erittäin paperikeskeisessä ja tietovaltaisessa ympäristössä.

RECALLIN RATKAISUT LAILLISEN NEUVONNAN OSASTOLLE

Lakiasiainosaston työ perustuu aiempiin tapauksiin, josta syystä työ on hyvin paperikeskeistä. Tämä yhdistettynä ainutlaatuiseen valvontaan juridisten sanktioiden välttämiseksi, tarpeeseen tasapainottaa hallinnoimalla kasvavaa liiketoimintaa sekä lain vaatimaan säilytykseen oikeusprosessien aikana, tekee Recallista olennaisen lakiasiainosastojen kumppanin.

Estä tietojen vuotaminen käyttämällä turvallista, valvottua pääsyä luottamuksellisiin yritys- ja asiakastietoihin.

Säästä kustannuksia, jotka voidaan selvästi osoittaa tuottamattomien toimintojen parantamisella.

Paranna toiminnallisia kykyjä vastaamaan fyysisten ja digitaalisten asiakirjojen organisoinnin, soveltamisen ja lainmukaisen säilyttämisen vaatimuksia.

Recall tarjoaa palvelut, joiden avulla lakiasiainosastot toimivat saumattomasti, toimittaen oikeat tiedot oikeaan aikaan ja pitävät yllä tiukkoja toimintansa protokollia.

ASIAKIRJAHALLINTA, TARKASTUKSET JA RAPORTOINTI

Recall loi alan ensimmäisen ja ainoan kokonaisvaltaisen tarkastusratkaisun, joka tukee sisäisen ja ulkoisen vaatimuksenmukaisuuden ja sääntelyvirastojen vaatimuksia.

TURVALLINEN ULKOPUOLINEN TALLENNUS

Turvallinen palosuojattu ulkopuolinen tallennus on erittäin tärkeä lakiasiainosaston rajoitetuissa olosuhteissa, olivat sitten kyseessä yhden sivun pituiset asiakirjat tai monimutkaiset tiedostot liitetiedostoineen.

YRITYSSISÄLLÖN HALLINTA

OnBase®:n tuottama ECM-ohjelmisto voidaan integroida mihin tahansa työnkulun hallintasovellukseen tarjoamaan verkkopohjaista sisällönhallintaa, joka säilyttää, tallentaa, hallitsee ja jakelee tietoa.

TIETOJEN ELINKAAREN HALLINTA

Siitä hetkestä, kun asiakirja laaditaan tai otetaan vastaan, Recall auttaa organisoimaan ja hallitsemaan liiketietoja, samalla kun se tarjoaa turvallisia vaihtoehtoja tietojen hakuun eri aloilla, tileillä ja maantieteellisillä alueilla.

RECALL CommandIG

Recall CommandIG auttaa terveydenhoidon organisaatioita valvomaan aktiivisesti asiakirjojaan ja soveltamaan tietojen elinkaarta koskevia käytäntöjä, jotka auttavat ylläpitämään tietueet lakien ja määräysten mukaisina.

Recall Folder

RESURSSIT

Recall Case Study

TAPAUSTUTKIMUKSET

Asiakirjojen Tallennusratkaisu Vetoaa Kasvavaan Asianajotoimistoon

Highly secure Recall™ Document Management Solution produces audit reports that comply with federal requirements.

LUE LISÄÄ

SAA PÄIVITYKSIÄ RECALLILTA

TARVITSETKO VASTAUKSIA NYT?

Tai soita  tel://+358 9 8256 0214