HENKILÖSTÖOSASTON

Kun henkilöstöpäälliköt yrittävät selvitä alati kasvavista määräyksistä ja valvonnasta, Recall-ratkaisut tarjoavat heille työkalut, joilla varmistetaan henkilöstötietueiden turvallisuus ja joilla samalla vastataan sekä julkisen että yksityisen sektorin tiedontarpeisiin.

RECALL RATKAISUT HENKILÖSTÖOSASTOLLE

Recall tarjoaa testattuja strategioita henkilöstöpäälliköille, jotta he voisivat keskittyä lahjakkuuden hallintaan hallinnollisten tehtävien sijasta virtaviivaistamalla ja automatisoimalla etujen hallintoa, jakamalla tietojen käyttöoikeuksia ja standardisoimalla menettelytapoja.

  • Turvallinen, valvottu pääsy digitaalisiin ja fyysisiin tiedostoihin
  • Henkilötietoihin pääsy tarvittaessa mistä tahansa, milloin tahansa ja kyky jakaa tietoa turvallisesti  asianmukaisille osapuolille
  • Mahdollisuus lomakkeita ja käytäntöjä koskevien asiakirjojen helppoon sähköiseen hallintaan, laadintaan, jakeluun ja keruuseen.

ASIAKIRJAHALLINTA, TARKASTUKSET JA RAPORTOINTI

Recall loi alan ensimmäisen ja ainoan kokonaisvaltaisen tarkastusratkaisun, joka tukee sisäisen ja ulkoisen vaatimuksenmukaisuuden ja sääntelytoimistojen tiukimpia vaatimuksia.

TURVALLINEN ULKOPUOLINEN TALLENNUS

Turvallinen palosuojattu ulkopuolinen tallennus pysyy asianajotoimiston ja lakiasiainosaston kokonaisvaltaisen ratkaisun keskeisenä tekijänä, olipa kyseessä yhden sivun asiakirja tai digitaalinen media.

RECALL CommandIG

CommandIG on turvallinen, yhteistyöhön tarkoitettu alusta tietojen vaihtoon, joka ylläpitää tiukat käyttöoikeudet, jotta arkaluonteiset henkilöstöosaston tiedot olisivat vain oikean vastaanottajan saatavilla. Samalla se hallinnoi aktiivisesti asiakirjoja henkilöstöosaston säilytyskäytäntöjen, lakien ja määräysten mukaisesti. 

TIETOJEN ELINKAAREN HALLINTA

Siitä hetkestä lähtien, kun asiakirja laaditaan tai otetaan vastaan, Recall auttaa organisoimaan ja hallitsemaan liiketietoja, samalla kun se tarjoaa turvallisia tietojen hakuvaihtoehtoja eri aloilla, tileillä ja maantieteellisillä alueilla.

LIIKETOIMINNAN PROSESSIEN AUTOMATISOINTI

Paperimuodosta sähköisiin kuviin muuntaminen optimoi tallennuksen, säilyttämisen ja työnkulun - ja sisältää PDF-tiedostojen laatimisen - ja virtaviivaistaa prosessit. Tiimit voivat helposti käyttää, muokata, jakaa ja tallentaa tiedostoja. 

DIGITAALISET KUVANNUSRATKAISUT

Recallin digitaalinen kuvantaminen sallii uusien tai haettujen paperiasiakirjojen välittömän skannauksen, ja Recallin verkkopohjaisten hallintatyökalujen kanssa se kontrolloi henkilöiden pääsyn sekä organisointi- ja luettelointitavat.

YRITYSSISÄLLÖN HALLINTA

OnBase®:n tuottamaa ECM-ohjelmisto voidaan integroida mihin tahansa työnkulun hallinnan sovellukseen tarjoamaan verkkopohjaista sisällönhallintaa, joka säilyttää, tallentaa, hallitsee ja jakelee tietoja.

Recall Folder

RESURSSIT

Recall Video

VIDEO

TRANSFORMATIIVINEN TIEDONHALLINTA

Recall gives you full control with an integrated approach to securely managing physical and digital assets.

Katso video

SAA PÄIVITYKSIÄ RECALLILTA

TARVITSETKO VASTAUKSIA NYT?

Tai soita  tel://+358 9 8256 0214