RAHOITUSPALVELURATKAISUT

Recall tarjoaa laajan valikoiman erittäin tärkeitä palveluja rahoituspalvelualalle, joka on yksi maailman säännellyimmistä aloista. Recall tuo kokemuksensa ja osaamisensa jokaiseen rahoituspalveluratkaisuun, oli kyseessä sitten liikekriittisten tietojen palauttaminen katastrofin jälkeen tai lain määräämä sisällönhallinta.

RECALL-RATKAISUT 
RAHOITUSPALVELUALALLE

Entistä monimutkaisempi toimintaympäristö asettaa alati kasvavia vaatimuksia työntekijöille, joiden tehtävänä on hallita nykyisten edistyneiden rahoitusalan yritysten tietueita.

Recall auttaa tietotekniikkatoimintojen (IT) johtajia tarjoamalla alan huipputason katastrofeista palautumisen ja tietosuojauksen suunnittelun ja toteuttamisen palvelut.

Recall tarjoaa kirjanpitopäälliköille järjestelmän, jolla hallitaan esimerkiksi pankkilainojen tietueita yritysostojen tai divestointien aikanakin.

Turvallisuusjohtajille (CSO) tai riski- tai vastuullisuuspäälliköille Recallin järjestelmät tarjoavat palveluja, jotka suojaavat arvokkaita henkilötietoja.

Ratkaiseva tekijä: Recall auttaa parantamaan toimintoja, alentamaan kustannuksia ja muodostamaan tehokkaita tiedonhallintaratkaisuja, joiden avulla varmistetaan rahoituspalveluyritysten saumaton toiminta.

KATASTROFISTA PALAUTUMINEN

Recallin varmuuskopiointiratkaisut tarjoavat monivaiheisen liiketoiminnan jatkuvuussuunnitelman auttaakseen yrityksiä selviämään mahdollisista katastrofeista— sekä fyysisistä että digitaalisista— mahdollisimman pienillä keskeytyksillä.

VARMUUSKOPIOINTIRATKAISUT

Nämä ratkaisut yhdistävät tallennuksen ja varmuuskopioinnin, ja palvelut kattavat mm. radiotaajuiseen etätunnistukseen (RFID) perustuvan seurannan ja tarkastukset, ulkopuoliset nauhakierrot, fyysisen ja pilvivarmuuskopioinnin ja holvisäilytykseen.

CommandIG

CommandIG enables policy managers to create, manage and track their efforts, including automated notifications of regulatory changes from the Registered International Mover® (RIM) program and other compliance entities.

YRITYSSISÄLLÖN HALLINTA

OnBase®:n tuottama ECM-ohjelmisto voidaan integroida mihin tahansa työnkulun sovellukseen tarjoamaan verkkopohjaista sisällönhallintaa, joka säilyttää, tallentaa, hallitsee ja jakelee tietoa.

Recall Folder

RESURSSIT

Recall Case Study

TAPAUSTUTKIMUKSET

Merkittävä Pankki Muuttaa Välttämättömyyden Uudeksi Mahdollisuudeksi

With the Recall Document Management Solution, storage is the first step in integrating operations in more than 10 countries.

LUE LISÄÄ

SAA PÄIVITYKSIÄ RECALLILTA

TARVITSETKO VASTAUKSIA NYT?

Tai soita  tel://+358 9 8256 0214