DIGITAALISET
TIETORATKAISUT

LISÄÄNTYNYT TUOTTAVUUS.VIRTA OPTIMOITU TYÖN. ALENNETTU MENOJA.

Saatat joutua kompensoimaan kustannusten keskus ja uudelleen resursseja eri palveluja.

Saatat joutua ulkoistaa liiketoiminnan toimenpiteen tai toiminnan edustaja johtotehtäviä, tai yhdistelmä näistä toimista.

Kuka tahansa vaatimuksia, Recall tarjoaa digitaalisen tiedonhallinnan ratkaisuja alusta loppuun, joka voidaan sovittaa, kokoonpanossa ja keskittynyt johdon sopimuksia, luotto sovelluksia, väittää takuuaikana, voitot, tilit toimittajia ja enemmän.

DIGITAALINEN KUVANNUS

Luo digitaalisten asiakirjojen hallintaohjelmasi − yksi tiedosto kerrallaan − aiheuttamatta liiallisia ja tarpeettomia kustannuksia. Recallin innovatiivinen teknologia muuntaa fyysiset tiedot digitaalisiksi kuva- ja indeksitiedostoiksi ja arkistoi ne sähköisesti siten, että ne ovat saatavillasi missä ja milloin niitä tarvitsetkaan.

LIIKETOIMINNAN PROSESSIEN AUTOMATISOINTI

Nopeuta ja virtaviivaista liiketoimintojasi Recallin automatisoiduilla ratkaisuilla, jotka  siirtävät asiakirjasi nopeasti ja turvallisesti vaatimustesi mukaiseen käsittelyyn, ja antavat sitten tiedot työntekijöidesi saataville aikataulusi mukaisesti.

YRITYSSISÄLLÖN HALLINTA

Oletko menettänyt tärkeitä asiakirjoja tai kyvyn tarkastella päivittäisiä liikeprosessejasi tai onko sinulla vaikeuksia löytää tietoja, kun niitä tarvitset?  Recallin sisällönhallintaratkaisut voivat auttaa.

Recall Folder

RESURSSIT

Recall Case Study

TAPAUSTUTKIMUKSET

Recall Näyttää Toteen, Että Asiakirjojen Tallennus Ja Haku Voi Tapahtua Nopeasti Ja Tehokkaasti

Read how one international firm securely, efficiently and sustainably retrieves critical documents at a moment’s notice.

LUE LISÄÄ

TARVITSETKO VASTAUKSIA NYT?

Tai soita  tel://+358 9 8256 0214