MUUNTAMINEN
 

Siirrä Yrityksesi Vanhat Tiedot Nauhoilta Nykyiseen Järjestelmään

Tämä on useimpien yritysten pulma: Niiden johtajat haluavat poistaa vanhat arkistointijärjestelmät käytöstä vähentääkseen IT-kustannuksia, mutta ovat huolissaan siitä, pystytäänkö vanhoja tietoja vielä käyttämään, erityisesti tutkimuspyyntöihin vastattaessa.

Recallin muuntamisratkaisujen avulla kaikille tallennusvälineille ja kaikissa formaateissa tallennetut tiedot voidaan koota yhteen siirtämällä ne tarkasti nykyiseen arkistointijärjestelmääsi. Alan johtava teknologiamme varmistaa, että yrityksesi voi edelleen käyttää kaikkia kriittisen tärkeitä tietojaan. Se voi lisäksi säästää kustannuksia ja vapauttaa IT-resursseja, jotka aikaisemmin olivat sidottuja vanhoihin laitteisiin ja ohjelmistoihin.

Muuntamisratkaisumme auttavat yritystäsi pienentämään juridisia ja taloudellisia riskejä luottavaisesti. Tiedät mitä tietoja on tallennettuna ja milloin ne luotiin. Yrityksesi ei enää tarvitse huolehtia monista eri nauhatallennusvälineiden ja varmuuskopioiden formaateista. Recall muuntaa ne kaikki, ja niitä voidaan käyttää saumattomasti nykyisestä järjestelmästäsi. Tiedot voidaan myös siirtää nauhoilta pilvitallennukseen.

Recall voi auttaa yritystäsi suorittamaan kustannus-hyötyanalyysin ja tarjoamaan suosituksia kaikkien tietojen siirtämiseen yrityksesi nykyiseen arkistointijärjestelmään.


Contact Us

HAVE US CONTACT YOU

*Pakollinen

Etunimi
*
Sukunimi
*
Sähköpostiosoite
*
Puhelinnumero
Yritys
*