NAUHAVARMISTUS

Palauta Tiedot Tarkasti Vanhemmista Ja Nykyisistä Nauha-arkistoista

Yritykset, jotka käyttävät Recallin nauhavarmistusratkaisuja, voivat luottaa siihen, että niiden tiedot voidaan palauttaa milloin tahansa. Yrityksen ei enää tarvitse pitää yllä valmiuksia vanhempiin järjestelmiin ylläpitääkseen vanhempien nauha-arkistojen alkuperäisiä laitteita ja ohjelmistoja, koska Recallin teknologiat tarkasti luetteloivat ja palauttavat tiedot kaikista varmuuskopioinnin muodoista ja kaikentyyppisiltä nauhoilta.

Nauhavarmistus tarjoaa suunnitellut sekä tarpeiden mukaiset sähköposti- ja tietotiedostojen palautukset ja poimimiset vanhemmilta ja nykyisiltä nauhoilta. Yksittäisiä tietueita ja tietojoukkoja pystytään käyttämään.

Yli 40 vuoden globaalin kokemuksen ansiosta Recallilla on tarvittava osaaminen, jotta se voi reagoida kustannustehokkaasti nauha-arkistoihin tallennettujen tietojen sähköisten tutkimusten pyyntöihin. Ainutlaatuiset ratkaisumme pienentävät puuttuvista ja epätarkoista tallenteista johtuvia rikosteknisiä riskejä ja vähentävät myös tutkimusten kustannuksia ja niihin tarvittua aikaa.

Nauhavarmennuspalveluiden edut

Recallin ainutlaatuiset palautusprosessit lyhentävät palautusaikaa ja lieventävät perinteisiin menetelmiin liittyviä riskejä. Ratkaisumme tarjoavat myös seuraavia etuja:

  • Ne tarjoavat palvelutasosopimuksen (SLA), joka takaa kustannus- ja toimitusaikakehykset nauhojen palauttamiselle.
  • Ne vapauttavat tietokeskustilaa, jota aiemmin tarvittiin vanhempia laitteita varten, koska yrityksesi ei enää tarvitse ylläpitää laitteita tietojen palauttamiseen.
  • Ne sallivat IT-henkilöstön uudelleenjärjestelyn, jonka tehtävänä oli aiemmin ylläpitää ja palauttaa vanhempia varmuuskopionauhoja.

Kun yrityksesi on poistettava käytöstä arkistointijärjestelmä tai vaihdettava varmuuskopiointisovelluksia, Recall voi varmistaa, että nauhasi palautetaan oikein, kustannustehokkaasti ja puolustettavissa olevalla tavalla.

Resources

Resources

Recall Case Study

TAPAUSTUTKIMUKSET

Recall Laatii Tietosuojausstrategian Globaalille Kustannusyritykselle

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Lue lisää
Recall Video

VIDEO

DATA PROTECTION SERVICES

Recall protects your data against downtime costs, negative customer satisfaction and loss of company reputation.

Watch Now

Contact Us

HAVE US CONTACT YOU

*Pakollinen

Etunimi
*
Sukunimi
*
Sähköpostiosoite
*
Puhelinnumero
Yritys
*