PALAUTUS JA
MUUNTAMINEN

Kokoa ja siirrä vanhempia nauhoja 
tämänhetkiseen arkistointijärjestelmään

Tietojen palautus on usein kallista ja vaivalloista. Toimittajien perinteisiä menetelmiä tai yhtiön sisäisiä ratkaisuja käyttämällä on pidettävä yllä alkuperäisiä ohjelmistoja ja laitteistoja, jotta vanhempia nauhoja voidaan käyttää. Lisäksi IT-resursseja tarvitaan vanhempien järjestelmien saatavilla pitämiseen, jotta yritys voi vastata oikeudellisiin tutkimuspyyntöihin.

Recall tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun, joka antaa pääsyn elintärkeisiin tietoihin riippumatta niiden alkuperäisestä tallennusvälineestä tai muodosta. Alan johtavan teknologiamme avulla voit poistaa vanhempien järjestelmien ylläpitokustannukset ja samalla varmistaa, että jos vanhempia tietoja pyydetään, ne voidaan tarvittaessa paikantaa ja toimittaa nopeasti. 

• Nauhavarmistuspalvelut sisältävät olemassa olevien vanhempien nauhojen luetteloinnin ja tietojen palautuksen tarpeen mukaan.

• Tallennusväline, muoto ja tietojen muuntaminen sisältävät erityyppisillä tallennusvälineillä sijaitsevan tiedon kokoamisen ja siirron nykyiseen arkistojärjestelmään. Pystymme myös siirtämään tiedot nauhoilta pilvitallennukseen. 

Tässä on joitakin yleisimpiä varmuuskopiointiratkaisuja, joita tuemme: arcserve (aiemmin CA), Veritas Backup Exec (aiemmin Symantec), Veritas NetBackup (aiemmin Symantec), EMC NetWorker (aiemmin Legato), IBM Tivoli Tape Manager (TSM), HP Data Protector, Commvault Simpana ja muita.

Yrityksillä on usein aggressiivisia aikarajoja, joiden kuluessa tiedot on löydettävä ja käsiteltävä, jotta voidaan noudattaa liiketoiminnan ja juridisia vaatimuksia. Järjestelmän kahdentaminen, jossa tiedot alun perin luotiin, on kallista ja monimutkaista. Recallin palvelut auttavat tarkasti käyttämään vanhempia tietoja nykyisen arkistointijärjestelmäsi avulla. Tekniikkamme mahdollistavat myös juridisten ja taloudellisten riskien pienentämisen ja yrityksesi tietojen saatavuuden varmistamisen vuosikausiksi.


Resources

Resources

Recall Case Study

TAPAUSTUTKIMUKSET

Recall Laatii Tietosuojausstrategian Globaalille Kustannusyritykselle

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Lue lisää

Contact Us

HAVE US CONTACT YOU

*Pakollinen

Etunimi
*
Sukunimi
*
Sähköpostiosoite
*
Puhelinnumero
Yritys
*