PALAUTUS
  

Vältä Tietojen Osien Tai Tietokokonaisuuksien 
Menettämistä Recallin Todistettujen Palautusratkaisujen Avulla

Arvokkaiden yritystietojen palauttaminen vahingoittuneista tallennusvälineistä vaatii usein hienosyistä, tieteellistä tarkkuutta. Voit luottaa Recallin globaaliin osaamiseen tämän elintärkeä tehtävän suorittamisessa oikeaan aikaan ja budjetin rajoissa.

IT-henkilöstöllä on usein vaikeuksia palauttaa tietoja nauhoilta tai kovalevyiltä (joko luonnollisten tai ihmisen virheiden aiheuttamien) katastrofien jälkeen, koska kyseinen prosessi on niin tekninen ja aikaavievä. Recall on auttanut tuhansia organisaatioita välttämään tiedon osien tai tietokokonaisuuksien menettämisen tietojen palautuspalveluidemme avulla.

Vahingoittuneiden tallennusvälineiden väärinkäsittely voi tehdä nauhoista ja kovalevyistä mahdottomia lukea. Tämän seurauksena yritys ei pysty vastaamaan nopeasti ja kattavasti e-discovery-pyyntöihin, mikä puolestaan voi johtaa tuhansien eurojen oikeuskäsittelyihin. Jotta yrityksesi voi välttää taloudelliset ja juridiset uhkatekijät sekä vaikutukset yrityksen toimintaan, ei kannata luottaa tee-se-itse-ratkaisuihin. Recallin asiantuntijoilla ja palautustekniikoilla on 97 prosentin onnistumisaste.

Contact Us

HAVE US CONTACT YOU

*Pakollinen

Etunimi
*
Sukunimi
*
Sähköpostiosoite
*
Puhelinnumero
Yritys
*