E-DISCOVERY-KÄSITTELY
 

Varmista, Että Voit Tuottaa Ja
Vahvistaa Oikeuskäsittelyyn Tarvittavia Tietoja

Tämän päivän regulatiivisessa ympäristössä juridiset ja taloudelliset riskit muuttuvat ja monimutkaistuvat jatkuvasti. Vaatimustenmukaisuudesta ja viranomaisasioista vastuussa olevat johtajat ja heidän organisaationsa asianajajat kohtaavat usein vaikeuksia yrittäessään käsitellä arkistoituja tietoja vastatakseen tutkimuspyyntöihin toimitusaikojen puitteissa.

Recall voi auttaa tarjoamalla eri alojen globaalin osaamisensa. Sähköisten tutkimusten e-discovery-ratkaisumme paikantavat ja tuottavat tietoja varmistettavissa olevissa muodoissa, joita tuomioistuimet ja viranomaiset edellyttävät. Voimme auttaa yritystäsi seuraavasti:

  • Tunnistamaan mitä tietoja on tallennettu arkistonauhoille.
  • Määrittelemään tietojen iän.
  • Organisoimaan vanhat nauhat ja uudemmat arkistoidut tiedot haettavilla tavoilla.
  • Hakemaan minkä tahansa muotoisia tietoja.

Sähköisesti tallennettujen tietojen (ESI) määrä on valtava, ja tiedon kustannustehokkaaseen hakuun ja lajitteluun tarvitaan edistynyttä teknistä osaamista. Lisäksi teknologiaa tuntevat tuomarit odottavat entistä enemmän, että nauhalle arkistoidut tiedot ovat sähköisesti haettavassa muodossa. Recall tarjoaa ratkaisut, joiden avulla yrityksesi voi noudattaa näitä vaatimuksia.

Monet yritykset ylläpitävät vanhoja järjestelmiään voidakseen käyttää vanhoja nauhoja. Recallin teknologia voi tukea kaikkia vanhoja mediatyyppejä ja varmuuskopioinnin muotoja. Näin yrityksesi voi vähentää kustannuksia poistamalla tarpeen pitää yllä näitä vanhempia arkistointijärjestelmiä.


Resources

Resources

Recall Video

VIDEO

DATA PROTECTION SERVICES

Recall protects your data against downtime costs, negative customer satisfaction and loss of company reputation.

Watch Now

Contact Us

HAVE US CONTACT YOU

*Pakollinen

Etunimi
*
Sukunimi
*
Sähköpostiosoite
*
Puhelinnumero
Yritys
*