TIETOPALVELUT

VÄLTÄ TIETOJEN OSIEN TAI TIETOKOKONAISUUKSIEN MENETTÄMISTÄ RECALLIN TODISTETTUJEN PALAUTUSRATKAISUJEN AVULLA

Arvokkaiden yritystietojen palauttaminen vahingoittuneista tallennusvälineistä vaatii usein hienosyistä, tieteellistä tarkkuutta. Voit luottaa Recallin globaaliin osaamiseen tämän elintärkeä tehtävän suorittamisessa oikeaan aikaan ja budjetin rajoissa.

IT-henkilöstöllä on usein vaikeuksia palauttaa tietoja nauhoilta tai kovalevyiltä (joko luonnollisten tai ihmisen virheiden aiheuttamien) katastrofien jälkeen, koska kyseinen prosessi on niin tekninen ja aikaavievä. Recall on auttanut tuhansia organisaatioita välttämään tiedon osien tai tietokokonaisuuksien menettämisen tietojen palautuspalveluidemme avulla.

Vahingoittuneiden tallennusvälineiden väärinkäsittely voi tehdä nauhoista ja kovalevyistä mahdottomia lukea. Tämän seurauksena yritys ei pysty vastaamaan nopeasti ja kattavasti e-discovery-pyyntöihin, mikä puolestaan voi johtaa tuhansien eurojen oikeuskäsittelyihin. Jotta yrityksesi voi välttää taloudelliset ja juridiset uhkatekijät sekä vaikutukset yrityksen toimintaan, ei kannata luottaa tee-se-itse-ratkaisuihin. Recallin asiantuntijoilla ja palautustekniikoilla on 97 prosentin onnistumisaste.

Recall Folder

RESURSSIT

Recall Case Study

TAPAUSTUTKIMUKSET

Recall Laatii Tietosuojausstrategian Globaalille Kustannusyritykselle

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Lue lisää
Recall Video

VIDEO

WHY RECALL

Who is Recall? We are about digital and physical information. Managing it. Storing it and keeping it safe.

Watch Now

TARVITSETKO VASTAUKSIA NYT?

Tai soita  tel://+358 9 8256 0214