TIETOJEN PALAUTUS
NOPEAMPI, TARKEMPI TIETOJEN HALLINTA NAUHOILLA

Yli kolmannes suurista yrityksistä tulee pian käymään läpi informaatiokriisin, johtuen niiden kyvyttömyydestä arvostaa riittävästi ja hallita yritystietojaan ja luottaa niihin.1 Recall voi auttaa organisaatiotasi välttämään kyseisen tilanteen.

Tietojen palautuksen ratkaisumme tarjoavat nämä edut:

  • Helppo määritellä vanhempien arkistonauhojen sisältämät tiedot ja tunnistaa, mitä on säilytettävä.
  • Nopeampi ja edullisempi pääsy vaatimusten noudattamista, tutkimuksia ja oikeuskäsittelyitä varten verrattuna manuaalisiin hakuihin ja vanhempiin järjestelmiin.
  • Tietojen tunnistaminen siirtoa ja kokoamista varten vanhemmista järjestelmistä nykyiseen arkistoon.
  • Vanhempien arkistolaitteiden ja -ohjelmistojen ylläpidon kustannusten poistaminen.
  • Vanhemmilla nauhoilla olevien tietojen siirtäminen pilvitallennukseen.

Tarjoamme myös nauhojen luettelointi- ja hallintatyökaluja. Asiakasportaalimme avulla käyttäjien on helppo selata ja hakea tallenteita sekä sisällyttää varmuuskopiointiluetteloita ja tietokantoja. Muut palvelumme on selitetty alla:

  • Nauhavarmistus tarjoaa tietotiedostojen ja yksittäisten tiedostojen suunniteltua ja tarpeen mukaista palauttamista ja poimimista.
  • Muuntamisratkaisut kokoavat ja siirtävät tietosi tarkasti vanhemmista järjestelmistä tämänhetkisiin arkistoihin ja nauhoilta pilvitallennukseen.
  • E-discovery-käsittely varmistaa, että organisaatiosi on valmis vastaamaan kaikkiin juridisiin tai viranomaisten tietopyyntöihin vaaditun ajanjakson kuluessa.
  • Palautuspalveluilla on globaalien asiantuntijoidemme tuki, ja tietoja voidaan palauttaa vahingoittuneista tai väärin käsitellyistä arkistonauhoista.

Tietojen palautuspalveluiden keskeiset edut

Recall tarjoaa keskitetyn lähestymistavan nauhojen ja luetteloiden tallennuksen hallintaan yhdessä nauhojen palautuspalvelujen kanssa. Voit olla varma, että yrityksesi tiedot toimitetaan turvallisesti omasta toimipisteestäsi Recallin laitokseen holvissa, joka on suojattu edistyneimmällä kulunvalvonnalla, palonilmaisulla ja -suojauksella ja ilmastointijärjestelmillä.

Varmistamme palvelutasosopimukset (SLA) alkaen vähintään 10 nauhasta päivässä.

Lähde

1Gartner, ”2013 Strategic Road Map for Enterprise Information Management,” 27. helmikuuta 2014, http://www.gartner.com/newsroom/id/2672515 (käytetty 10. helmikuuta 2016).


Resources

Resources

Brochure

DATA RESTORATION PRODUCT SHEET

Learn how Recall can help you govern and trust your enterprise information.

LEARN MORE

Contact Us