TIEDON
VARMENNUSRATKAISUT

TOIMINTOJEN PALAUTUS TARKKOJEN TIETOJEN PALAUTUSRATKAISUJEN AVULLA

Liikekriittisten tietojen menetys saattaa tuhota liiketoimintasi. Alle 10 prosenttia yrityksistä pystyy selviämään huomattavasta tiedonmenetyksestä ilman asianmukaista katastrofitapausten järjestelmänpalautuksen suunnitelmaa. Lähes puolet ei koskaan jatka liiketoimintaa tai lopettaa kahden vuoden sisällä.

Kyseisistä menetyksistä selvinneiden yritysten kohdalla automaattisten varmuuskopiointijärjestelmien asettamatta jättäminen paikallisesti tai pilvipalveluun voi johtaa tähtitieteellisiin kustannuksiin. Erittäin tärkeitä yritystietoja häviää, ja kyky palauttaa asiakirjoja on olematon.

Tietokoneiden käyttökatkos voi helposti maksaa yritykselle satoja tuhansia puntia tunnissa. Tämän vuoksi katastrofitilanteista palautumisen pilvipalvelumme ovat niin arvostettuja. Tarjoamme kaikenkokoisille yrityksille 24/7-suojauksen odottamattomilta katastrofeilta. Palautussuunnittelun ja digitaalisten ja fyysisten tiedostojesi tarkan varmuuskopioinnin avulla yrityksesi asiakirjat ja arvokkaat artefaktit ovat turvassa.  

Tarjoamme mielenrauhaa, jolle ei voida laittaa hintalappua.


VARMENNUS V. ARKISTOINTIPALVELUT

Tietojen varmennus eroaa arkistoinnista

Monet yritykset tekevät virheellisesti tietojen varmennuksen ja arkistoinnin samalla alueella.  Tämä lisää tiedon suojauksen kustannuksia ja rajoittaa tietoihin pääsyä. 

Recall tarjoaa tietosuojakerrokset, jotka erottavat tietojen varmennuksen arkistointiratkaisuista ja parantavat budjettiasi.

Varmennusratkaisujen avulla voidaan nopeasti palauttaa kriittiset liiketiedot, joita tarvitaan liiketoiminnan normaaliin jatkamiseen luonnonkatastrofin, väärinkäytösten tai laitoksen tuhoutumisen sattuessa.   Varmuuskopio on kriittisten liiketietojesi toissijainen kopio, joka suojaa yritystäsi tulojen ja asiakkaiden menettämiseltä.

Arkistointi on sellaisten käyttämättömien tietojen pitkäaikaista säilyttämistä, jotka on säilytettävä määräysten noudattamista, liiketoiminnan raportointia, säilytyskäytäntöjä ja oikeusprosesseja varten.  Arkistointi on ei-kriittisten liiketietojen pääkopion säilyttämistä. 

Vakaat yritykset tarvitsevat sekä varmenne- että arkistointiratkaisujen käyttöä.  Ne varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden ja sääntöjen noudattamisen ja alentavat kokonaiskäyttökustannuksia (TCO). 

PIDÄ LIIKETOIMINTASI KÄYNNISSÄ

Recallin tiedonsuojaukseen liittyvä johtajuus auttaa yritystäsi vastaamaan korkeimpiin laatuun, yhtenäisyyteen ja säännönmukaisuuteen liittyviin standardeihin:

  • Recallin nauhaholviratkaisut tallentavat erityyppisiä nauhamedioita erittäin turvallisissa ulkopuolisissa holveissa, jotka on ilmastoitu ja suojattu tulipaloilta ja suunniteltu kestämään luonnononnettomuuksia. 

    Nauhaholvit ovat ihanteellisia suurille organisaatioille, joiden on varmennettava suuria järjestämättömiä tietomääriä.  Ne toimivat kustannustehokkaina välineinä suurten tietomäärien varastoinnissa, koska ne ovat kestäviä eivätkä vaadi energianlähdettä tietojen pitkäaikaiseen käytössä pitämiseen.

  • Recallin levynkahdennuspalvelu (RaaS) on ihanteellinen yrityksille, jotka käyttävät levyjä pääasiallisena varmennuskohteenaan. 

    RaaSin avulla yrityksesi voi suoraan varmentaa toimitiloissaan olevia tietoja Recallin varmennuslaitteelle nopean yhteyden kautta.  Käyttäen puolustusvoimatyyppistä salaustekniikkaa siirtoon, lepoon, pakkaamiseen ja deduplikaatioon RaaS täyttää parhaiten palautumisaikatavoitteen (RTO) alhaisimmilla kokonaiskäyttökustannuksilla (TCO).

  • Recallin pilvivarmennuspalvelu* suojelee organisaatiosi elintärkeitä tietoja suoraan internetin kautta poistaen lisäpääoman tai IT-infrastruktuurin tarpeen. 


Recall Folder

RESURSSIT

Recall Case Study

TAPAUSTUTKIMUKSET

Recall Laatii Tietosuojausstrategian Globaalille Kustannusyritykselle

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Lue lisää
Recall Video

VIDEO

WHY RECALL

Who is Recall? We are about digital and physical information. Managing it. Storing it and keeping it safe.

Watch Now

TARVITSETKO VASTAUKSIA NYT?

Tai soita  tel://+358 9 8256 0214