TIETOJEN
ARKISTOINTIRATKAISUT

VAPAUTA ARVOKASTA TALLENNUSTILAA ARKISTOIMALLA EPÄAKTIIVISET TIEDOT, JOTKA ON SÄILYTETTÄVÄ PITKÄÄN.

RECALL TALLENTAA JA HAKEE TIETOSI TURVALLISESTI TARVITTAESSA

Yritysten haasteena on nykyään tiedon ylikuormitus niiden valikoiman, määrän ja vauhdin suhteen.  Ja ikään kuin tämä ei riittäisi, vaatimusten ja säädösten noudattaminen ja tietosuojaa koskevat lailliset vaatimukset lisäävät taakan painoa ja kustannuksia.

Asiantuntijamme auttavat määrittelemään, kuinka yrityksesi voi kerrostaa tietonsa ja turvallisesti siirtää ne laajoista tietokeskusvarastoista ulkopuolisiin holveihin tai pilveen, jotta yrityksesi voisi noudattaa tiedonsäilytyskäytäntöjä.

Arkistointi poikkeaa varmennus- ja palautuspalveluista. Varmennuspalvelut ja katastrofista palautumisen palvelut mahdollistavat sen, että liiketoimintasi pystyy palauttamaan tärkeät tiedot ja ylläpitämään jatkuvuuden katastrofin iskiessä. 

Arkistointi säilyttää laajat jäsentyneet ja jäsentämättömät tietomäärät edullisessa, pitkäaikaisessa tallennusmediassa käyttäen nauhoja tai levyjä. Tämä vapauttaa yrityksesi kalliimmat tallennusjärjestelmät kriittisen tärkeiden tuotantotietojen käyttöön. 

Liiketoimintasi tarvitsee molempia.

RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT VASTAAVAT ERITYSTARPEISIISI

Yrityksesi tietojen arkistointi Recallin avulla on paras puolustuskeino tietojen menettämistä ja kalliita kustannuksia vastaan.  Tarjoamme erityyppisiä tietojen arkistointiratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille globaalisista yrityksistä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin.  Tietosi voidaan varastoida turvallisesti ulkopuolisiin holveihimme tai pilveemme. 

Ilmastoidut arkistointiholvit sijaitsevat alan kehittyneimmissä tietokeskuksissa, jotka noudattavat turvallisuuden, palontorjunnan ja alan sertifikaation tiukimpiakin vaatimuksia. Ympäri maailmaa sijaitsevan 300 toimipisteemme ansiosta pääset tietoihin siellä, missä se on yrityksellesi tarkoituksenmukaisinta.

Toimimme yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa toimittaaksemme pilviarkistointipalveluita käyttäen alan johtavaa salausta kuljetuksessa ja tallennuksessa oleville tiedoille. Noudatamme maailmanlaajuisesti tiukimpia tietosuoja- ja sääntöjenmukaisuusnormeja.

Recall-pilvipalvelut ovat saatavilla julkisten, yksityisten ja sekatyyppisten kokoonpanojen muodossa, jja niiden tietoturvasertifikaatiot vastaavat paikallisia ja kansainvälisiä tietosäännöksiä. Recall-pilvipalvelut myös tukevat kansallisia tiedonsäilytyskäytäntöjä ja -määräyksiä, kun tiedot on tallennettava maan maantieteellisten rajojen sisälle. 

KUINKA VOIMME AUTTAA YRITYSTÄSI LUOMAAN JA YLLÄPITÄMÄÄN ULKOPUOLISISSA TILOISSA SIJAITSEVIA ARKISTOJA

Arkistointi verkossa ja sen ulkopuolella

Tietojen arkistointi voidaan luokitella kahdella tavalla: aktiivinen verkossa ja verkon ulkopuolella. 

Aktiivinen verkkoarkistointipalvelumme on edullinen, pitkäaikainen pilvisäilytysratkaisu, jossa arkistotietoihin voi päästä verkossa melkein reaaliajassa. 

Nauha on hyvä mediamuoto verkon ulkopuoliseen arkistointiin, ja Recall tuo alan parhaan asiantuntemuksen niiden keräämiseen ja hallintaan.

  • Korkeasti koulutetut ammattikuriirimme keräävät turvallisesti tietonauhat ilmastoituihin ajoneuvoihinsa, joita valvotaan jatkuvasti GPS-seurannan avulla. 
  • Ylivoimainen holvisäilytys on erittäin turvallinen biometrisen kulunvalvonnan, palontorjunnan ja aikaisten savunilmaisinjärjestelmien muodossa.
  • Patentoitua RFID-teknologiaamme käytetään nauhojen hallintaan, ja tämä tarjoaa reaaliaikaisia tarpeiden mukaisia tarkastuksia. Asiakkaat voivat ladata tarkastusraportteja tarpeen mukaan Recall-portaalista
Recall Folder

RESURSSIT

Recall Case Study

TAPAUSTUTKIMUKSET

Recall Laatii Tietosuojausstrategian Globaalille Kustannusyritykselle

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Lue lisää
Recall Video

VIDEO

WHY RECALL

Who is Recall? We are about digital and physical information. Managing it. Storing it and keeping it safe.

Watch Now

TARVITSETKO VASTAUKSIA NYT?

Tai soita  tel://+358 9 8256 0214