PILVIPALVELU
  

Autamme varmistamaan liiketoiminnan jatkuvuuden ja vaatimusten noudattamisen pilvipalvelussa

Tietojen varmuuskopiointi on eri asia kuin tietojen arkistointi. 

Arkistointi on sellaisten käyttämättömien tietojen pitkäaikaista säilyttämistä, jotka on säilytettävä vaatimusten noudattamista, liiketoiminnan raportointia, säilytyskäytäntöjä ja oikeuskäsittelyjä varten. Arkistointi on ei-kriittisten liiketietojen pääkopion säilyttämistä. 

Monet yritykset tekevät virheellisesti tietojen varmuuskopioinnin ja arkistoinnin samalla alueella. Tämä lisää tiedon suojauksen kustannuksia ja rajoittaa tietoihin pääsyä. 

Recall erottelee pilvipalveluun tehdyn varmuuskopioinnin pitkäaikaisista arkistointiratkaisuista. Tämä lähestymistapa varmistaa yritysomaisuuden luotettavuuden ja turvallisuuden. 

Varmuuskopiointiratkaisut mahdollistavat nopean, kriittisen tärkeiden liiketietojen palauttamisen, kun kyseisiä tietoja tarvitaan liiketoiminnan tavalliseen suorittamiseen luonnonkatastrofin, väärinkäytösten tai laitoksen tuhoutumisen tapauksissa. Pilvivarmuuskopio on liikekriittisten tietojesi toissijainen kopio, joka suojaa yritystäsi tulojen ja asiakkaiden menettämiseltä.

Kestävät yritykset tarvitsevat käyttöönsä sekä varmuuskopiointi- että arkistointiratkaisuja varmistaakseen liiketoiminnan jatkuvuuden ja vaatimusten noudattamisen sekä matalammat kokonaiskäyttökustannukset.


RESOURCES

Recall Case Study

TAPAUSTUTKIMUKSET

Recall Laatii Tietosuojausstrategian Globaalille Kustannusyritykselle

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Lue lisää