VARMUUSKOPIOSI TARVITSEE
VARMUUSKOPION JOPA PILVESSÄ

Suojele Yritystäsi Tietojen Menetykseltä

Yritysten siirtäessä entistä enemmän ydinsovelluksia ja -tietoja pilvisovelluksiin, niillä on edessään uusia tietojen suojaamisen haasteita. Recallin pilvestä pilveen -varmuuskopiointiratkaisu varmistaa, että yritykset voivat käyttää, valvoa ja säilyttää kolmannen osapuolen SaaS-palveluntarjoajille luottamiensa tietojen omistajuuden.

Recall tarjoaa pilvestä pilveen (Cloud to Cloud, C2C) -ratkaisun kaikkeen yrityksesi tietojen arkistointiin, hakuihin ja palautukseen, kun tiedot on tallennettu suosituimpiin verkkopalveluihin, mukaan lukien Microsoft Office 365, Google Apps ja Salesforce. Toisen, suojatun tietokopion hallussapito on aina paras käytäntö, koska vaikka SaaS-palveluntarjoajilla onkin vankat katastrofitilanteiden palautussuunnitelmat, ne eivät aina pysty suojelemaan sinua vahingossa tapahtuvilta tiedon menetyksiltä. C2C-ratkaisu mahdollistaa toipumisen käyttäjävirheistä johtuvasta tietojen häviämisestä ja täyttää juridiset ja vaatimustenmukaisuuden tarpeet.

C2C suojelee kolmannen osapuolen pilvipalvelimiin tallennettuja yrityksesi kriittisen tärkeitä tietoja tilanteissa, jotka ovat vakavampia kuin vain laitevikojen tai katastrofien aiheuttamat ongelmat.

Tietojen automaattinen varmuuskopiointi

C2C tekee työstäsi helpompaa suorittamalla varmuuskopioinnin automaattisesti kolme kertaa päivässä, mukaan lukien Microsoft 365:n sähköposti- ja kalenterisovellukset. Järjestelmänvalvojat voivat myös aloittaa varmuuskopioinnin milloin tahansa.

Hakkerit ja virukset voivat raunioittaa yrityksesi pilveen tallennetut tiedot. C2C-ratkaisun avulla toissijainen kopio suojataan 256 bitin salauksella ja muilla vahvoilla suojausmenetelmillä. C2C noudattaa myös SOC 2 tyyppi II:n, HIPAAn ja Safe Harbourin vaatimuksia.

Sen lisäksi että C2C suojaa tietojasi hakkereilta ja viruksilta, se myös suojelee ihmisen tekemiltä virheiltä. Olipa kyseessä työntekijän tahattomasti poistamat sähköpostit, taulukoiden päälle kirjoittaminen tai kohteluunsa tyytymättömän entisen työntekijän varastamat asiakirjat, C2C-ratkaisu tarkistaa ihmisen vaikutuksen järjestelmiisi ja tietoihin.

LÄS MER OM RECALL

HAVE US CONTACT YOU

*Pakollinen

Etunimi
*
Sukunimi
*
Sähköpostiosoite
*
Puhelinnumero
Yritys
*