KUINKA NOPEASTI LIIKETOIMINTASI VOI PALAUTUA
NORMAALIKSI TIETOJEN MENETYKSEN JÄLKEEN?

Emme Pysty Estämään Katastrofeja,
Mutta Voimme Auttaa Välttämään Keskeytyksiä

Tulipalot. Tulvat. Maanjäristykset. Kuvittele mitä luonnon tai ihmisen aiheuttamat onnettomuudet - varkauksista ja tahallisista vahingoista puhumattakaan - voivat tehdä liiketoiminnallesi.

Näistä tapahtumista johtuvia seisokkeja ei tarvitse hyväksyä. Tavoitteenasi on saavuttaa aggressiivisin mahdollinen palautusaikatavoite (RTO). Minimoidakseen katastrofien aiheuttamat häiriöt katastrofitapausten palautusasiantuntijamme toimivat yrityksesi kanssa kehittäen jatkuvuussuunnitelman ja testaten sitä. Kartoitamme, kuinka yrityksesi voi toimia saumattomasti katastrofin tapahtumahetkestä aina tietojen täyteen palauttamiseen.

Varmuuskopiointiratkaisumme varmistavat liiketoiminnan jatkumisen

Avaimena onnistumiseen on, että kaikki liiketiedot varmuuskopioidaan automaattisesti ja turvallisesti työpöydiltä ja kannettavilta tietokoneilta, palvelimilta, älypuhelimilta ja muilta matkaviestimiltä. Recall-yhdistelmäratkaisu toimii paikallisesti katastrofitilanteen varmuuskopioinnin palautuslaitteella ja pilven katastrofipalautuspalvelussa (CDR) ja tarjoaa järjestelmiesi ja tietojesi paremman suojauksen.

Tiedot tallennetaan automaattisesti katastrofitilanteiden varmuuskopioinnin palautuslaitteelle, joka on asennettuna toimitiloihisi. Sieltä tiedot siirretään automaattisesti turvallisiin CDR-palveluihimme toimitilojen ulkopuolelle. Katastrofin jälkeen laite toimii keskuksena, josta kaikki tiedot palautetaan aina yksittäisistä asiakirjoista ja tiedostoista sovelluksiin. Ja mikä tärkeämpää, erittäin turvallinen ja luotettava tekniikkamme mahdollistaa myös kaistanleveyden paremman hallinnan ajoittamalla tilojen ulkopuoliset tietosiirrot ja poistamalla tallentamattomien varmuuskopioiden riskin.

Contact Us

HAVE US CONTACT YOU

*Pakollinen

Etunimi
*
Sukunimi
*
Sähköpostiosoite
*
Puhelinnumero
Yritys
*