PIENYRITYKSET:
TÄYDELLINEN PILVESSÄ SIJAITSEVA VARMUUSKOPIOINTIRATKAISU

Useimmat pienyritykset käyttävät jonkintyyppistä varmuuskopiointitekniikkaa välttääkseen katastrofeista johtuvat tiedon menetykset. Harvat suojelevat yrityksiään seisokeilta, jotka saattavat olla tuhoisampia.

Seisokki tarkoittaa aikaa, joka menee siihen, että tiedot ja järjestelmät palautetaan ja normaaleja toimintoja voidaan jatkaa tulipalon, myrskyn tai muun liiketoimintaa keskeyttävän tapahtuman jälkeen. Pienyritysten jatkuvuusratkaisumme on ainoa saatavilla oleva ratkaisu, joka käyttää paikallista varmuuskopiointilaitetta ja katastrofitapausten pilvipalautuspalvelua. Tämän yhdistelmämenetelmän ansiosta yrityksesi voi palauttaa järjestelmät ja kokonaiset verkot yhdessä hetkessä ja pitää yrityksesi toiminnassa katkosten, tietojen menetyksen ja katastrofien aikana.

Helppo katastrofitilanteiden palautus pitää liiketoimintasi käynnissä

Varmuuskopiointilaitteemme on suunniteltu vastaamaan pienyritysten ainutlaatuisiin tarpeisiin, ja ne käyttävät kuvapohjaista tekniikkaa ja ottavat tietokoneellesi ja palvelimillesi tallennettujen tietojen kokonaiskuvia. Tämä ratkaisu tarjoaa ylivoimaisen varmuuskopioinnin verrattuna muihin tekniikoihin, kuten nauhoihin tai levyihin. Laite voi palauttaa järjestelmän täysin, palauttaa helposti yksittäiset tiedostot ja jopa tarjota varmuuskopioita yksittäisistä tietokoneista.

Tekniikkamme tarjoaa käyttäjille työasemien ja palvelimien paremman suojauksen tallentamalla kopion niiden tiedoista paikallisesti varmuuskopiointilaitteelle. Sieltä tiedot siirretään automaattisesti turvallisiin pilvipalveluihimme toimitilojen ulkopuolelle. Katastrofin jälkeen laite toimii keskuksena, josta kaikki tiedot palautetaan aina yksittäisistä asiakirjoista ja tiedostoista sovelluksiin. Ja mikä tärkeämpää, erittäin turvallinen ja luotettava tekniikkamme mahdollistaa myös kaistanleveyden paremman hallinnan ajoittamalla tilojen ulkopuoliset tietosiirrot ja poistamalla tallentamattomien varmuuskopioiden riskin.

Contact Us

HAVE US CONTACT YOU

*Pakollinen

Etunimi
*
Sukunimi
*
Sähköpostiosoite
*
Puhelinnumero
Yritys
*