TIETOSUOJAPALVELUT

TIETOJEN SUOJAUS EI OLE VAIHTOEHTO. 
SE ON YRITYSTOIMINNAN PRIORITEETTI.

Tiedämme, että yrityksesi liiketoiminnan luoman räjähdysmäisesti kasvavan tiedon tehokas hallinta ja suojaaminen voi tuntua ylivoimaiselta. Recallin avulla yrityksesi pystyy hallitsemaan nauhoilla ja pilvessä olevia tietoja.

Keskimääräiset kustannukset seisokkiajasta, joka johtuu liiketoiminnan keskeytyksistä, kuten myrskyistä, sähkö- ja laitekatkoista ja onnettomuuksista, voivat olla satoja tuhansia euroja yritystä kohden. Jotkut yritykset eivät koskaan toivu niistä. Pyrimme minimoimaan vastoinkäymiset.

Samalla tavoin juridiset ja taloudelliset riskit voivat kampittaa yrityksen, kun se ei pysty toimittamaan tietoja ajoissa vastatakseen e-discovery-pyyntöihin. Recall tarjoaa ratkaisut, jotka varmistavat yrityksesi valmiudet toimittaa kaikki tarvittavat tallenteet viranomaisten tutkimuksiin ja oikeuskäsittelyihin.

Recallilla on yli 40 vuoden globaali kokemus, ja se tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun kaikkia yrityksesi varmennus-, tallennus- ja palautustarpeita varten. Alan korkeimman palautumisprosentin ansiosta (97 %) yrityksesi palautusaikatavoite (RTO) ja palautuspistetavoite (RPO) saavutetaan hyvin tarkastettujen, asiantuntevien liiketoiminnan jatkuvuussuunnitelmien kautta, jotka suojaavat tavaramerkkisi mainetta, asiakkaita ja tuottoja.

TARVITSETKO VASTAUKSIA NYT?

Tai soita  tel://+358 9 8256 0214