OTA YHTEYTTÄ
RUOTSIN RECALLIIN

Recall, jonka päätoimipaikka sijaitsee Atlantassa, Georgiassa, on kehittynyt johtavaksi globaaliksi tiedonhallintapalveluiden toimittajaksi. Yhtiöllä on konttorit San Paolossa Brasiliassa, Lontoossa Englannissa, Kuala Lumpurissa Malesiassa ja Sydneyssä Australiassa.

Valitse Maa

ALUEELLISET PÄÄKONTTORIT

Recall Corporation
Strandbergsgatan 61
Box 30245
10425 Stockholm

+46 8 55 10 2000

KONSERNIN PÄÄKONTTORI

Recall Corporation
One Recall Center
180 Technology Parkway
Norcross, GA 30092 | USA

+1.770.776.1000

CUSTOMER C.A.R.E.

Sähköposti - kundservice.sverige@recall.com
Puhelin - +46 8 55 10 2030

Asiakaslomakkeet (saatavilla vain ruotsiksi)

Jos olet jo Recallin asiakas ja haluat tilata laatikkokokoelman tai päivittää yhteystietosi tai asiakastiliisi merkityt yhteyshenkilöt, käytä alla olevia lomakkeita.

Voit myös rekisteröityä ReQuest Web -käyttäjäksi, jolloin saat arkistojesi täydet hallintaoikeudet. ReQuest Webin välityksellä voit tehdä myös nouto- ja pakkausmateriaalitilauksia.

Lataa ja täytä haluamasi lomake ja palauta se Customer Care -osastollemme sähköpostitse osoitteeseen kundservice.sverige@recall.com tai faksaamalla. +46 (0)8 55 10 2003.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat saada lisätietoja, ota yhteyttä Customer Care -palveluun puhelimitse. +46 (0)8 55 10 2030

1)  Osoitepäivitykset ja käyttöoikeudet – Käytetään yhteystietojen, kuten osoitteiden, puhelinnumeroiden ja valtuutettujen henkilöiden yhteystietojen, päivittämiseen.

2)  Noudot – Helpoin tapa tilata noutoja on käyttää ReQuest Webiä, mutta jos et voi käyttää sitä, voit tehdä noutotilauksen tällä lomakkeella.

3)  Kokoelma – Käytetään arkistomateriaalitilausten kokoamiseen. Myös esimerkiksi laatikoita voidaan tilata ReQuest Webin avulla.

4)  ReQuest® Web -tunnus – Lomake, jolla voit anoa oikeutta käyttää ReQuest Web -palvelua nouto- ja pakkaustilausten tekemiseen Internetissä.


LISÄTIETOJA RECALLISTA

HAVE US CONTACT YOU

*Pakollinen

Etunimi
*
Sukunimi
*
Sähköpostiosoite
*
Puhelinnumero
Yritys
*
*
Postinumero
Comments
I am aware of and agree with Recall's privacy policy
*